Stijlanalyse

Ieder lichaam is anders. Gelukkig maar, anders zou het een saaie wereld zijn. Helaas heeft niet iedereen een persoonlijke kledinglijn. Je zult op zoek moeten naar de juiste vormen die bij jouw lichaam passen. Ik help je deze te ontdekken. Hierbij focussen we niet op mooi of minder mooi is, maar we brengen jouw lichaam in balans. Door gebruik te maken van pasvormen, stoffen en accessoires creëren we jouw persoonlijke stijlgids.

Jouw persoonlijke stijl ontdekken

De stijlanalyse bestaat uit een gezichtsvormanalyse en figuuranalyse. We kijken naar de afzonderlijke kenmerken van het figuur. Door het opmeten van de afmetingen bepalen we welke elementen we in balans gaan brengen. We ontdekken welke kapsels, accessoires, brilmonturen en pasvormen mooi aansluiten. Zonder je daarbij in een hokje als appel of peer te stoppen.

We bespreken welke kleding en accessoires het beste bij jou passen. Hierbij kijken we naar pasvormen, halslijnen, mouwstijlen, silhouet (jurken, rokken, truien, vesten, jassen en schoenen), kledingdetails (knopen, ritsen, riemen, naden) en accessoires. Ook geef ik advies over stofkwaliteit en het gebruik van verschillende stoffen. Uiteindelijk weet je precies hoe je jouw figuur zo goed mogelijk kunt laten uitkomen.

Er kan worden gekozen om het advies te laten drukken in een persoonlijke stijlgids. Hierin is alle informatie gebundeld en zijn winkeltips in verwerkt.

Opties en tarieven

Stijlanalyse
€100
In 2 uur analyseren we jouw stijl en weet je welke vormen het mooiste staan.
 • We starten met jouw wensen, zodat de analyse voldoet aan je verwachtingen. Ik leg de werkwijze uit en geef een stukje stijltheorie.
 • Bij de spiegelsessie bespreken we jouw uitdagingen bij het kiezen en kopen van kleding en accessoires.
 • Bij de gezichtsvormanalyse ontdekken we welke kapsels, accessoires, brilmonturen en patronen mooi aansluiten bij jouw gezicht.
 • Bij de figuuranalyse kijken we naar de afzonderlijke kenmerken van het figuur. Door het opmeten van de afmetingen bepalen we welke elementen we in balans gaan brengen.
 • Tijdens het persoonlijk stijladvies bespreken we welke kleding en accessoires het beste bij jou passen. We kijken naar pasvormen, halslijnen, mouwstijlen, silhouet (jurken, rokken, truien, vesten, jassen en schoenen), kledingdetails (knopen, ritsen, riemen, naden) en accessoires. Ook adviseer ik over stofkwaliteit en het gebruik van verschillende stoffen.
 • Na afloop weet precies hoe je jouw figuur zo goed mogelijk kunt laten uitkomen.
Stijlanalyse + In Stijl gids
€150
Een complete Stijlanalyse inclusief persoonlijke stijlgids 'In Stijl'.
 • In een (digitaal) persoonlijk consult leg ik in een half uur uit hoe je deze stijgids kunt gebruiken
 • De persoonlijke stijlgids bestaat uit 13 hoofdstukken en meer dan 100 pagina's aan praktische informatie.
 • Jouw lichaamslijnen; welke patronen en vormen passen hierbij. Concrete tips over hoe je jouw lichaam in balans kunt brengen.
 • Jouw gezichtsvorm en welke kapsels, accessoires, brilmonturen en patronen mooi aansluiten.
 • Het gebruik van accessoires, kleuren en stoffen.
 • Tips om een start te maken met garderobeplanning.
 • Tijdens het consult mag je enkele kledingstukken meenemen waar je advies over wilt.
Personal shopping
Op aanvraag
Ik help je graag bij het kopen van kleding en accessoires die aansluiten bij jouw kleuren en stijl. Bijvoorbeeld de aanschaf van een nieuwe bril of een outfit voor een bepaalde gelegenheid. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met mij op.
Na de stijlanalyse is een garderobecheck een mooie aanvulling. Hierbij bekijken we in hoeverre jouw huidige garderobe aansluit bij jouw persoonlijke stijl. De inhoud delen we in in drie stapels: houden, vermaken en weggeven. Ook kunnen we samen enkele capsules samenstellen of een (online) shopsessie doen. Hierover lees je meer onder Capsules.